Paint Melody: Άννα Ασημομύτη

by - Ιουνίου 09, 2018

 

Σπούδασα marketing και δημόσιες σχέσεις, αυτή ήταν για πολλά χρόνια η δουλειά μου, παράλληλα με τον εθελοντισμό και τη ζωγραφική.


Αγαπώ πολύ το χρώμα, τα πινέλα ήταν, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η προέκταση του χεριού μου. Σπουδή και εκθέσεις ζωγραφικής (ομαδικές και ατομικές) μου έδιναν την ευκαιρία να ταξιδεύω στον αγαπημένο μου κόσμο των χρωμάτων.


Κάπως έτσι έφτασα στην πορτα των αυθεντικών χρωματων κιμωλίας της Annie Sloan και ο έρωτας ήρθε με την πρώτη ματιά.


Τα αγάπησα για την ποιότητά τους, την καλυπτικότητά τους, τις δυνατότητες που δίνουν για δημιουργία, την "ειλικρίνειά" τους.


Στο μικρό μαγαζάκι μου, το Paint Melody, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, Νικολάου Πλαστήρα 13, στη Νέα Ερυθραία, κανω καθημερινά το όνειρό μου πραγματικότητα.


Δίνω νέα ζωή σε παλιά ή καινούρια αντικείμενα και μοιράζομαι σε τρίωρα σεμινάρια τη γνώση μου αυτή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ανανεώσουν το χώρο τους, εύκολα και δημιουργικά.




Άννα Ασημομύτη
Νικολάου Πλαστήρα 13, Νέα Ερυθραία
21 0620 6264 / 6972999921

ισως σας αρεσουν

1 σχόλια

  1. Καταπληκτική ως άνθρωπος και ως επαγγελματιας !Σε κερδίζει από την πρώτη συνάντηση με την ειλικρινή διάθεση να σε βοηθήσει, να σε συστήσει στον κόσμο της Annie Sloan, να σε κάνει να νιώσεις ικανή να καταφέρεις ο,τι βάλεις στο μυαλό σου σε σχέση με την αναπαλαίωση επίπλων! Η Άννα είναι ο λόγος που εντελώς άπειρη πήρα το θάρρος,μετά το σεμινάριο της, να βάψω μόνη μου την κουζίνα μου και από τότε σε κάθε ερώτημα,δυσκολία ή απορία είναι πάντα πρόθυμη να ανταποκριθεί! Άννα,χαρις σε εσένα έχω βάλει πλώρη να α αναγεννήσω τα πάντα! You are the best!

    ΑπάντησηΔιαγραφή