L’ Arte Tua: Ανθή Λαμπρινού

by - Ιουνίου 09, 2018


Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αγάπη για την τέχνη. Συγκεκριμένα η μητέρα μου, φύση καλλιτεχνική και επαγγελματίας κεραμίστρια. Πέρασα ΤΕΙ Δομικών Έργων αλλά δεν άντεξα τη φύση του επαγγέλματος και ξαναέδωσα θέλοντας να περάσω σε κάτι πιο καλλιτεχνικό. Πέρασα στο ΤΕΙ φωτογραφίας και όταν αποφοίτησα συνέχισα με μεταπτυχιακό στην Πολιτισμική Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το εξάμηνο που πέρασα στη Βενετία στην Ακαδημία Καλών Τεχνών με το πρόγραμμα Erasmus κατά τη διάρκεια των σπουδών μου με έκανε να δω τον κόσμο με άλλο μάτι.



Δούλεψα για μια δεκαετία στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ως φωτογράφος αρχαιοτήτων αλλά και ως γραφίστας.


Η γνωριμία μου με τα χρώματα της Annie Sloan ξεκίνησε ψάχνοντας μια καλαίσθητη και οικονομική λύση για την ανακαίνιση της κουζίνας μου. Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο ενθουσιάστηκα με τις δυνατότητες αυτού του χρώματος και αποφάσισα να το τολμήσω. Ε, αυτό ήταν…


Τα χρώματα αυτά τα ερωτεύτηκα και ξεκίνησα να χρωματίζω τον κόσμο γύρω μου…


Άνοιξα το κατάστημα μου, το L’ Arte Tua – που σημαινει η τέχνη σου –, το Δεκέμβριο του 2017 στην Παλιά Αγορά της Μυτιλήνης. Μια γειτονιά με εργαστήρια ζωγραφικής, κεραμικής, παλαιοπωλεία και άλλα συναφή. Έχοντας αυξημένες υποχρεώσεις καθώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερό μας παιδί, μπήκε σε αυτό το ταξίδι των χρωμάτων κι ο σύζυγός μου Πάνος, προσφέροντας με τη φαντασία και τις ιδέες του. Έκτοτε δημιουργούμε μαζί, μεταμορφώνουμε έπιπλα κι όχι μόνο, με τις άπειρες εφαρμογές των χρωμάτων της Annie Sloan και χαιρόμαστε να δίνουμε χρήσιμες συμβουλές στους πελάτες μας.


Στο L’ Arte Tua παραδίδουμε σεμινάρια εφαρμογής των χρωμάτων της Annie Sloan και αναλαμβάνουμε μεταποιήσεις επίπλων και άλλων αντικειμένων.



Ανθή Λαμπρινού 
Ερμού 233, Μυτιλήνη, Λέσβος
693 275 6141

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια