Μεταμόρφωση Κουζίνας με Napoleonic Blue

by - Ιουνίου 27, 2018


Από την εκπρόσωπο της Annie Sloan, Δέσπω Μπακογιάννη (Νέο Ψυχικό)Ο τοίχος αυτής της κουζίνας έχει βαφτεί με Wall Paint σε Napoleonic Blue. Το χρώμα τοίχου της Annie Sloan είναι μια εξαιρετική επιλογή καθ´οτι έχει διάρκεια και πλένεται. Είναι πυκνό και λείο, εύκολο στη χρήση και δίνει ένα πολυτελές ματ αποτέλεσμα με μία πολύ ελαφριά γυαλάδα.

Το ράφι έχει βαφτεί πάλι σε Napoleonic Blue, αλλά με Chalk Paint και έχει κερωθεί με διάφανο κερί.
Τα ντουλάπια είναι βαμμένα με Chalk Paint, χρώμα French Linen, ένα υπέροχο ουδέτερο χρώμα που δένει πολύ όμορφα με το έντονο Napoleonic Blue και έχουν περαστεί δύο φορές με το διάφανο κερί της Annie Sloan. Είναι πολυ σημαντικό, σε αυτή τη φάση της εργασίας μας, να αφήσουμε τα ντουλάπια να θεραπευτούν και να σκληρύνει το κερί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να αποκτήσουν την αντοχή που χρειάζονται για τη βαριά χρήση την οποία προορίζονται.


Η κουζίνα έχει ολοκληρωθεί με ξύλινο πάγκο και ουδέτερο ανοιχτό πλακάκι. Εναλλακτικά μπορούμε να ενισχύσουμε τα χρώματα και την ένταση με κεραμικό πάγκο και πολύχρωμα πλακάκια όπως αυτά που βρίσκουμε στο https://www.facebook.com/TerracottaTileStore/.

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια