ReDesign: Εύη Ρόμπολα

by - Ιουνίου 09, 2018



Γειά σας και καλως ήρθατε στο ReDesign!


Είμαι η Ευσταθία Ρόμπολα και το ReDesign είναι ο χώρος όπου μοιράζομαι ιδέες, λύσεις και “φτιάξτο μόνο σου” προτάσεις για το σπίτι ή το γραφείο.
Αν και πολιτικός μηχανικός, κατάφερα να συνδυάσω τις σπουδές μου με το πάθος μου, το interior design και το σχεδιασμό επίπλου ύστερα από σημαντική εμπειρία σε μεγάλη εταιρεία επίπλων στο Λονδίνο.


Επιτυχία μου είναι να σχεδιάσω τον χώρο που ζεις και τα έπιπλά σου όπως ακριβώς τα έχεις φανταστεί.


Ως περήφανη stockist της Annie Sloan, λατρέυω το χρώμα και τις τεράστιες δυνατότητες δημιουργίας που μου προσφέρει το μοναδικό προϊόν της, Chalk Paint®.


Πρώτη επάφη με το Chalk Paint® είχα στην Αγγλία όπου πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια. Παρατηρούσα τον κόσμο στα σπίτια τους και σε χώρους εστίασης πως διατηρούσαν τα παλιά έπιπλά τους με το να τα βάφουν είτε για να τα χρησιμοποιήσουν στην αρχική τους μορφή, είτε για να τους δώσουν καποια άλλη χρήση (up-cycle). Love at first sight, όπως λένε και οι Αγγλοι, σκέφτηκα πως, έαν καποια στιγμή δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στον τόπο μου, θα ήθελα να μεταδώσω την γνώση αυτή, το πόσο σημαντικό είναι να μην πετάμε τίποτα και πως όλα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.


Όλα πήραν το δρόμο τους όταν γνώρισα την Έλσα και το Woodpicker.

Τις περισσότερες ώρες θα με βρεις στο εργαστήριο του ReDesign να βάφω κάποιο παλιό έπιπλο ή να πραγματοποιώ δημιουργικά σεμινάρια, σκοπός των οποίων είναι να μάθουν όλοι πως να μεταμορφώνουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα έπιπλα τους και το χώρο τους!

Εύη Ρόμπολα
Δεσποτάτου Σμύρνης 11, Αγρίνιο
2641020348

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια