Αφιέρωμα: Κουζίνα! Έλα στην κουζίνα, βάζω καφέ!

by - Απριλίου 23, 2019

Από τους εκπροσώπους της Annie Sloan Greece

Ναι όλοι τρέχουμε, δουλεύουμε, βολευόμαστε με πίτσες και delivery αλλά τίποτα δεν είναι πιο καθησυχαστικό από την ζεστασιά της κουζίνας μας. Εκεί μαζευόμαστε, εκεί τα λέμε, εκεί γελάμε, εκεί ψήνουμε, εκεί κάνουμε λογαριασμούς, εκεί δίνουμε το πρώτο φιλί πριν φύγουμε για τον έξω κόσμο. Είναι η εστία, το κέντρο της οικογένειας. Τώρα μπορούμε με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο να την ομορφύνουμε. Εμείς οι εκπρόσωποι της Annie Sloan Greece σας δίνουμε μερικές ιδέες από κουζίνες που φτιάξαμε.

Της Νατάσας Φροσύνη, από το Turquoise Door στη Λεμεσσό. Χρησιμοποιήθηκε Old Ochre και Clear Wax.
Στις εσοχές Dark Wax καθώς και Bright Gold Gilding.


Ακόμη μία μεταμόρφωση της Νατάσας Φροσύνη, από το Turquoise Door στη Λεμεσσό. Χρησιμοποιήθηκε Old White, μετά Clear Wax και τεχνική Distressing.


Μία εντυπωσιακή αλλαγή από την Βιβή Κόντη και την Soffitta της Κορίνθου.  Χρησιμοποιήθηκε μίξη Chateau Grey με Versailles, καθώς βάφτηκαν και τα πλακάκια.

Στην όμορφη Πάρο, η Έλενα Νταβίντοβα από το Paros Sweet Home μεταμόρφωσε αυτή την κουζίνα με δύο χέρια από το Original και διάφανο κερί.

Στην Καρδίτσα, η Λουίζα Κουγιουμτζιάδη από το Κάτιτι Μικρό, έδωσε νέα ταυτότητα σε αυτή τη μικρή, χαριτωμένη κουζίνα με μία μίξη Old White με Country Grey και Clear Wax.
Η Χριστίνα Σπυροπούλου από το Artion Project της Νέας Μάκρης, μεταμόρφωσε αυτή την κουζίνα με επιφάνειες μελαμίνης με Country Grey και Wash από French Linen.

Μία ακόμη αλλαγή της Χριστίνας Σπυροπούλου από το Artion Project της Νέας Μάκρης, με Original και Wash από Country Grey.

Η Έλσα Κοππάση από το Woodpicker στο κέντρο της Αθήνας, δημιούργησε σε μελαμίνη, με τα πάνω ράφια σε ήπιους τόνους Country Grey και το έντονο Burgundy στα κάτω ντουλάπια.

Οι τέλειες λεπτομέρειες κάνουν την τέλεια κουζίνα! Η Μαριάνθη Κάρτα από το Finospiti Creations στη Λάρισα μεταμόρφωσε αυτή την κουζίνα με French Linen με Old White Dry Brush, έβαψε και τα πλακάκια, καθώς και πρόσθεσε στένσιλ σε Old White για να δώσει "τύπο" στα ντουλάπια.
Η Άμπυ Παναγιωτοπούλου από το Restauro της Πάτρας, δημιούργησε μία μοντέρνα κουζίνα με τεχνική παλαίωσης με French Linen και Original.

H Έλενα Νταβίντοβα από το Paros Sweet Home χρησιμοποίησε Greek Blue και Clear Wax, για μια πιο φρέσκια, ζωηρή κουζίνα!
Μία μικρή κουζίνα από την Έλενα Νταβίντοβα από το Paros Sweet Home, άλλαξε τελείως όψη με Country Grey, Clear & Dark Wax.

Μία ακόμη υπέροχη δημιουργία της Έλσας Κοππάση από το Woodpicker στο κέντρο της Αθήνας. Πρώην λαδομπογιά της δεκαετίας του '50, τώρα Old Violet με μικρές λεπτομέρειες στένσιλ να κάνουν τη διαφορά!
Μία βαρετή, θα έλεγε κανείς, λευκή κουζίνα, βάφτηκε από τη Μάγδα Αποστόλου από το Creations by Mael στις Σέρρες, με Graphite και περάστηκε με Clear Wax & Dark Wax κι απέκτησε ένα σύγχρονο, μοντέρνο look. 
Ο Τάκης Οικονομέας από το Peacock στο Περιστέρι, χρησιμοποίησε το νέο χρώμα της Annie Sloan, Svenska Blue και κέρωσε με Clear Wax, μεταμορφώνοντας αυτή την κουζίνα από μελαμίνη.

Άλλη μία εξαιρετική δημιουργία από τον Τάκη Οικονομέα από το Peacock στο Περιστέρι. Country Grey, Provence και μια πινελιά Scandinavian Pink, με Dark Wax & Clear Wax, ήταν αρκετά για να αλλάξουν την όψη της μια για πάντα!

Δείτε το video του making of της κουζίνας της Mamatsita!



ισως σας αρεσουν

0 σχόλια