Vintage Brush: Σεσίλ-Μαρία Τόλια

by - Μαΐου 29, 2018


Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό. Αυτή η ανάγκη με οδήγησε στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το βασικό μου επάγγελμα για πολλά χρόνια. Μέσα από την δουλειά μου ένιωσα την ανάγκη των πελατών να αλλάξουν έπιπλα που είτε «κληρονομούσαν» είτε απλώς είχαν βαρεθεί.



Ψάχνοντας λύσεις ήρθαν στο δρόμο μου αυτά τα μαγικά χρώματα. Ένα σεμινάριο στη Βουλής ήταν αρκετό για να μου ανοίξει νέους ορίζοντες και να αρχίσει για 'μένα ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι.


Στο Vintage Brush στην Παν. Καίσαρη 8 μοιράζομαι με τους ανθρώπους την χαρά της δημιουργίας. Έχοντας εκπαιδευτεί στις τεχνικές εφαρμογής των Chalk Paints νιώθω μεγάλη ικανοποίηση να διδάσκω αυτά που έχω μάθει βοηθώντας τους πελάτες μου να μεταμορφώνουν τα έπιπλα τους.


Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν οι «μαθητές» ανανεώνουν τον χώρο τους και ανακαλύπτουν την δημιουργική πλευρά που κρύβουν μέσα τους.


Κι αν κάποιος δεν προλαβαίνει να βάψει είμαστε εμείς εδώ για να αναλαβουμε την αναπαλαίωση των επίπλων του! Καλύπτουμε ανάγκες οικιακών και επαγγελματικών χώρων και παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης.


Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τον κόσμο της Annie Sloan με τα μοναδικά Chalk Paints!












Σεσίλ-Μαρία Τόλια
Παν. Καίσαρη 8, Καλαμάτα
2721 304772

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια