Touch Wood: Στέφανος Δημητριάδης

by - Μαΐου 28, 2018


Ως εκπρόσωπος της παλιάς σχολής χρησιμοποιουσα ανέκαθεν εργαλεία και μηχανήματα προκειμένου να αναμορφώσω και να φρεσκάρω τις ξύλινες επιφάνειες και όχι μόνο (τρυπάνια, τριβεία κλπ).

Οι επίπονες εργασίες διαρκούσαν πολλές ήμερες ακόμη και εβδομάδες. Τρίψιμο, στοκάρισμα, ξανά τρίψιμο, αστάρωμα, βάψιμο και βερνίκωμα. Αν δεν ήταν ικανοποιητικο το τελικό αποτέλεσμα... φτου κι απ' την αρχή.


Το 2013 ήταν η χρονιά ορόσημο, για όλες αυτές τις βασανιστικές εργασίες. Γνώρισα τα αυθεντικά chalk paint της Annie Sloan και άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μου.
ΒΑΦΕΙΣ - ΚΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ.


Η απόφαση ήταν θέμα χρόνου. Εκπαίδευση... εκπαίδευση και... εκπαίδευση και τα chalj paint έγιναν κομμάτι της καθημερινοτητας, καθώς μου κρατάνε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία ανήκω στην οικογένεια Annie Sloan Greece, ως stockist στη Γλυφάδα.


Όλες οι δύσκολες εργασίες ανήκουν στο παρελθόν, καθώς σχεδόν κάθε μέρα η αναδημιουργια, η ονειρεμένη αλλαγή των επιφανειών και η μοναδικότητα του αποτελεσματος, αναμορφώνουν τα πάντα, χάρη στις ανεξάντλητες εφαρμογές και τεχνικές των προϊόντων της Annie Sloan, προσφέροντας ακόμη ψυχική ευεξία και αστείρευτη ικανοποίηση.

Σας περιμένω στο TouchWood!

Στέφανος Δημητριάδης 
Μαραγκού 8 Γλυφάδα
215 505 3821, 6979981280 

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια