Le Petit Beurre: Ελένη Πανταζή

by - Φεβρουαρίου 15, 2018


Μεγάλωσα στην Αθήνα, σε ένα απ' αυτά τα σπίτια με το καρυδένιο σκρίνιο απ' άκρη σ' άκρη στο μεγάλο τοίχο,τη σκαλιστή λουστραρισμένη τραπεζαρία που "άνοιγε" μόνο τις γιορτές, ένα μικρό τραπεζάκι με το τηλέφωνο σε μια γωνιά - σετ με το τραπεζάκι του σαλονιού και, παρολο που με ξεκουράζει αυτή η εικόνα, πάντα θα ήθελα να τη χρωματίσω λιγάκι!



Από όταν με θυμάμαι συνεχώς κάτι καλλιτεχνικό με συνέπαιρνε, είτε ζωγραφική με τις ώρες, είτε στιχάκια (που χρόνια μετά γίνανε τραγούδια για γνωστούς ερμηνευτές), έπειτα μαθήματα διακόσμησης και πάντα τα έπιπλα στο σπίτι μας δε βρίσκαν ησυχία μέχρι να μπουν στη "σώστή" θέση.


Το 2014 μετά από πολύ ψάξιμο, βάψιμο και δοκιμές, εντόπισα στο διαδίκτυο τα αυθεντικά χρώματα κιμωλίας της Annie Sloan και το πιο μαγικό ήταν ότι έχουν έρθει και στην Ελλάδα.


Και το σύμπαν συνωμότησε και σε δύο χρόνια κατάφερα να κάνω επάγγελμα αυτό που ως τότε έκανα ως χόμπυ. Μεγάλη χαρά αυτή!


Το Le Petit Beurre ή Μικρό Μπισκότο φτιάχτηκε τον Αύγουστο του 2016 στο κέντρο της Ηλιούπολης. Είναι ένας χώρος με καλλιτεχνική αύρα, πολλά χρωματιστά επιπλάκια και Vintage αντικείμενα. Εδώ θα βρείτε το αυθεντικό χρώμα κιμωλίας Annie Sloan αλλά και όλα τα υλικά, καθώς και σεμινάρια - εργαστήρια που σας μαθαίνουμε πως θα αλλάξετε οτι δεν σας αρέσει. Και για όσους δεν έχουν χρόνο να το κάνουν, αναλαμβάνουμε εμείς να βάψουμε αλλά και να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης.


Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!






Ελένη Πανταζή 
Κανάρη 30 Ηλιούπολη
6945646567

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια