Woodpicker: Έλσα Κοππάση

by - Φεβρουαρίου 15, 2018


Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιά έπιπλα. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν η κυριακάτικη βόλτα στο Μοναστηράκι , στα παλιατζίδικα της Αθήνας. Οι δυο μας. Με έκανε να νιώθω σπουδαία. Με ρώταγε. Σ αρέσει αυτό, να το πάρουμε? Έτσι τα έπιπλα , οι αντίκες , τα όμορφα πράγματα έγιναν μέρος της ταυτότητας μου. Άσε που πάντα υπάρχει στα παζάρια κάτι από την μαγεία του χαμένου θησαυρού.


Παρόλα αυτά εγώ ψυχολόγος έγινα και όταν μεγάλωσαν τα τρία μου παιδιά και το σκασαν εν μια νυκτί από την φωλιά αποφάσισα να γυρίσω σε εκείνα τα παλιά λημέρια από έναν άλλο δρόμο που μου φανερώθηκε ξαφνικά.

Τα χρώματα.


Γνώρισα την Annie Sloan στην Οξφόρδη και άσκησε πάνω μου μια γοητεία. Η ίδια σαν άνθρωπος με τις ιδέες της και το στυλ της αλλά και τα υλικά της , αυτά τα μοναδικά χρώματα κιμωλίας τα Chalk Paint™ που βάφουν τα πάντα με άπειρους τρόπους, εύκολα και απογειωτικά.

Και είπα να μοιραστώ την χαρά μου στον τόπο μου. Έφερα τα χρώματα κιμωλίας σε ένα μικρό μαγαζάκι , το Woodpicker, στην οδό Βουλής, που στήθηκε έτσι για πλάκα με πράγματα που είχα σπίτι μου και τα έβαψα με τις τεχνικές της Annie.


Εκεί σ αυτό το μικρό μαγαζί εκπαιδεύω όσους θέλουν να μάθουν να βάφουν σαν παιδιά ή σαν επαγγελματίες, εκεί βάφω τα δικά σας έπιπλα και εκεί είμαι πρόθυμη να σας βοηθήσω με συμβουλές διακοσμητικές ή καθαρά τεχνικές που αφορούν τα χρώματα.

Σε πέντε χρόνια άλλαξε η ζωή μου. Ταξιδεύω συχνά σε πολλά μέρη της Ελλάδας βάφοντας επαγγελματικούς χώρους ή διδάσκοντας τις τεχνικές της Annie Sloan. Απολαμβάνω αυτό το υπέροχο προϊόν που δεν έχει προδώσει ποτέ την δημιουργικότητά μου και χαίρομαι να το μοιράζομαι με όλο τον κόσμο.





Έλσα Δ. Κοππάση
Βουλής 41 Σύνταγμα Αθήνα
2103224279

ισως σας αρεσουν

0 σχόλια